THÉRÈSE HELLSTRÖM
Thérèse bor i Paris men pendlar mellan Köpenhamn och Stockholm, där hon arbetar som Fashion Director. Vid sidan av det är hon en nyfiken modefantast, ständigt på språng i jakten på nya upplevelser och har en förkärlek för allt som är färgglatt eller parisiskt. Hon lever efter mottot “Had me at hello” vilket hon lever och agerar allt som oftast utifrån.
Annons

THE GUIDE: PUGLIA


I söndags landade jag i Puglia (italienska kusten) och firade med den här lunchen. 

Checkade in på Masseria Il Melograno, och blev överförtjust i dessa apelsinträd.
På stranden med min hårspray från Redken (”oil mist” för håret!) och bikini från Ia Bon. 

En av de trevligaste middagsutsikterna på länge, i Ostuni (se tips längst ner!). 

Så mysiga butiker, museum och oväntade restauranger i varje hörn. 

Jag älskar verkligen frukost, älskade denna set-up på hotellet. 

Vi hade rätt otur med maten, men denna lunch var 10/10 (se tips längst ner!).  

Fantastisk solnedgång och kväll i Polignano a Mare (a must see!). 

Mysigaste restaurangen på utseende men jag skickade ut maten, tyvärr. 

Annons


Mitt i allt tog jag flyget till Paris för 24h med Hermès, men det blir ett separat inlägg. 

Väl tillbaka i Puglia hittade jag min pojkvän där jag lämnade honom – på golfbanan.

Några snapshots från mina dagar på den italienskakusten, Puglia. Har haft på min to-do att åka hit så jag är väldigt glad att jag äntligen fick uppleva staden. Vi åkte dit 5 dagar och det tycker jag räckte gott och väl. Jag är själv inget fan av när andra ska skriva 10 inlägg om sin semester så ni får en enklare version och en kort men konkret guide. Trots mycket tips från vänner och bekanta så är jag inte den personen som gör research på resemålet jag ska till, gör ett schema och bokar in alla restauranger i förväg – totalt tvärtom. Eftersom att min vardag är väldigt planerad, strukturerad och rutinbaserad så älskar jag att bara ta allt som det kommer när jag är ledig.

Av det jag såg, provat och hört om så är dessa mina bästa tips i Puglia:

To see? Savelletri, Ostuni & Polignano A Mare
Beach Club? White Beach
Lunch? Le Palme Club
Dinner? Taverna della Gelosia
Cocktail?
Ricardo Bar

Annons

Travelling with a bigger budget? Restaurant Grotta Palazzese and Borgo Egnazia.

Spent my last days in Puglia, a place I have always wanted to see. Here are ten snapshots from my stay.
A few good tips? here you go!

 

Annons

Dela på:
Laddar